Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Tankar när det nalkas mot kväll

hösten är här

det känner jag tydligt

när mörkret kommer tidigare

nästan varje eftermiddag

jag njuter av hösten

luften blir högre

det går lättare att andas

alla vackra färger

som kommer smygande

september har varit varm

det ser vi på våra promenader

sommarblommarna har börjat blomma igen

vi har sett smörblommor prästkragar 

maskrosorna

lyser gult i många dikeskanter

det är höst

det känns i luften

dom vackra färgerna som klär träden

börjar synas mer och mer

jag älskar hösten att få tända ljus i skymmningen

sitta se ut genom fönstret

och bara få vara

det är läkande för mig

då mår jag bra

även om all värk gör sig påmind

 

anits 24 september 2016




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-09-24 09:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En väldans fin text vännen!
2016-10-06

  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla du förmedlar här...känns gott...
2016-09-30

    Dan Myrbeck
En bra sak för oss här på poeter.se är att många läsare är på plats under oktober och november, dvs efter sommaren men före julaktiviteterna.
Normalt brukar även september kunna räknas in, men pga bra väder har nog en del läsare varit utflugna.
2016-09-26

  ULJO
Fint skrivet vid din favoritbänk
2016-09-25

  Niliboy
Jag tänder ett ljus å hänger upp vinterjackan, var bara fem idag.
2016-09-24

    ej medlem längre
Underbart ur din dagbok. Tack!
2016-09-24

  Öknens Ros VIP
visst är hösten härlig med alla sina färger och sin klara luft?
2016-09-24
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP