Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugoförsta september (vill tro)

jag vill tro, vill tro 

att jag finns lika nära dig 

som du finns nära mig, 

att det finns någon slags 

ömsesidighet, det vill jag tro




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-21 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP