Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett namnlöst verk

En i mängden, men ingen annan lik,
med ett färglöst yttre liksom tom inuti,
som en bok utan ord beskrivs livet.
Kapitel 1; Tomhet...




Fri vers av Squeack
Läst 390 gånger
Publicerad 2016-09-21 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Squeack
Squeack