Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Du verkar så mycket gladare nuförtiden!" har folk sagt mig fastän jag känner mig lika dyster inuti. Dikten är tänkt som en atmosfärisk/post black metal/blackgaze text.


En fasad av lögner

Glädjen är en fasad av lögner,
mitt leende döljer det ingen vill se.

Ingen vill se min sorg,
alla tror att lögnen är sann
för inga tårar är glädje,
glädjen är lögnen ni ser.

Ni vänder mörkret ryggen,
för att se ljuset som behagar er mer.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Squeack
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-08 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Squeack
Squeack