Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fyra melankoliska och självhatande dikter skrivna under sömlös natt.


Nattångest

I mitt inre
jag bär på ångest,
jag bär på förtvivlan,
saknad och sorg.
Jag bär på ilska,
jag bär på hat,
minnen och tvivel.
Jag bär på allt mörker som plågar,
på det som skär i mitt hjärta
och sätter mig i tårar,
ändå är jag så tom.

Mina tårar.
Ibland kommer de,
sällan i glädje
ofta i förtvivlan.

Han är min största fiende
den jag hatar allra mest.
Han väcker avsky i mig
och jag äcklas av att se honom.
Ful är han också, min spegelbild.

Om jag ändå vore död.
Då hade jag sluppit mitt elände,
ännu bättre,
då hade folk sluppit min klagan.




Fri vers av Squeack
Läst 350 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-08 13:28



Bookmark and Share


  katastrofromantiker
Det var hårda ord om dig själv. Alldeles för hårda och orättvisa.
Mörk men fin text.


2018-07-08

  Larz Gustafsson VIP
Det är andra människor som har ljugit in detta i dig.
2018-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Squeack
Squeack