Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När lyckan kom, och när den försvann, och när den aldrig återkom igen.


As sun faded

I saw the sun rose,
I saw the sun set,
to never rise again.

I saw it shone,
I saw it fade,
and never I saw it shine again.




Fri vers av Squeack
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-23 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Squeack
Squeack