Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om evigheten som har ett slut.


Kärleksförklaring till evigheten

Jag sa dig;
“Jag är dålig på det här.”
Du brydde dig inte och ville bevisa mig fel.
Jag sa dig;
“Den nästa vill jag ska vara evigheten.”
Du brydde dig inte och ville bevisa mig att det var du.
Nu säger jag dig;
“Jag är fortfarande dålig på detta,
men du hade rätt,
du är evigheten.”
Jag förlorade för din skönhet,
och du övertog mitt hjärta.
Nu har du lämnat mig,
evigheten var inte evig…




Fri vers av Squeack
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-02 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Squeack
Squeack