Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vintern är på besök

 

En vinter in
Och
En vinter ut

Och
Sen
En lång, så lång evig lång ensamhet

Sverige!
Sverige!
Sverige!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 170 gånger
Publicerad 2016-09-22 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP