Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtal om månen

Hur ska jag kunna veta var månen håller hus?
Jag har annat för mig min vän.
Men visst är den vacker där den sprider sitt ljus.
Jag lovar att titta på den se´n.

Men först ska jag dansa en vals!
Och sjunga för fullaste hals!
Och steka en fisk
och diska en disk
och göra ingenting alls...







Bunden vers av Stardust VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-22 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP