Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppet målar i pastell

 

Månstrålar flyr

från nattens

sköra morgonmöte

 

hoppets pensel

vill måla dag i pastell

 

mjuka vindar

lindar ömma drömmar

 

känner gryningssolens

svala låga fladdra

som lätta fjärilsvingar

på kind

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 463 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-09-23 08:19



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Mycket fin lyrik
2016-09-24

  Karina"Kia"
Djupt vacker..med stora penseldrag...
Känslan målad i pastell,som livets dag...

Jag stryker under med att den är känslospröd och vacker...

Helt underbart rörande vackert målad i känsla<3
2016-09-23

  Blått Norrsken VIP
Jättefin och vacker !!! I poetiska penseldrag målar du denna tavla fantastiskt fin .
2016-09-23

    Dan Myrbeck
Helt underbart fin!

Veckans bästa dikt
på poeter.se.
2016-09-23

  Nils-Robert
En dikt som flyger så lätt i sinnet.


2016-09-23

  Alysse VIP
Ljuvlig vacker poesi
omkring livet
där naturen målar upp
det sköna

2016-09-23

    ej medlem längre
En ljuvligt målad dikt!
2016-09-23

  Solstrale VIP
Lyriskt mirakel! Ljuvligt att följa till slutet, där vingarna lyfter skaldekonsten till högre höjder! Tack! :)
2016-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP