Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Rullar… roll

 

Man drunknar!
I ensamhets oceanen så länge man lever

Man solo!
Väntar i ensamhets mörka vägar utan ett enda regndoppa

Man få lida av smärta
Man kan dö i det tysta

Man är skapat!
Och har ett enda roll i livet,

Ensamhet, lidandet och sorg

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 169 gånger
Publicerad 2016-09-23 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP