Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Blod av blod

 

Blod av mitt blod
Blod av mitt liv

Är värdelösa

Blod av mina drömmar
Blod av mina dikter

Är värdelösa

Blod av intet
Blod av jaget

Är värdelösa

Blod av blod
Blod av blod

Skriven med ensamhetens blod

Blod av ord
Blod av en dikt

Är en dikt av smärta

Blod av mig bär alla färgar
Blod av alla färgar bär alla färgar utom min egen färg

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 153 gånger
Publicerad 2016-09-23 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP