Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Svengelska

 

All I need is to be
All I wish all is to be
Att I miss in my life is love and my exist

My father did not loved me
My mother did not ever loved me
My friends was my worst enemy

My homeland rejeckted me
My people hunted me
My exist was not acceptet by anyone in erth

WHY?
WHY?
And WHY?

There is something wrong with God!
He created mig becouse i was his mistake
He gave my non love life

Why?
Why?
And for ever WHY?

He have no anser!

Det något fel med GUD!

Allt jag behöver är att existera
Allt jag önskar är ett existera
All som jag saknar är kärlek

Min far aldrig älskade mig
Min mor aldrig/evig älskade mig
Mina vänner var mitt värsta fiende

Mitt hemland förnekade mig
Min folk jagade mig
Min existens var ej accepterat någonstans på jorden

Det är något FEL med GUD!
Han skapade mig för att jag är hans misstag
Han gav mig den icke kärleks liv

Varför?
Varför?
Och evigt varför?

Han har inget svar!

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 159 gånger
Publicerad 2016-09-23 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP