Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett lånat foto från Google


Ledig dag med avkoppling

Idag bestämde jag mig för att ta hand om mig
själv och mitt inre rum.

Sätter mig på en stol och låter benen nudda golvet ,
sitter med ryggen rak och sluter ögonen.

Alla tankar och dåliga vibbar ska brännas ner som
ett eldklot till aska.

Efter detta strömmar en ny energi in i min kropp ,
som tar mig till oanade höjder där jag mår gott.

Lemmarna är som gelé tills dem vaknar upp pånytt.
Denna frikoppling från allt skräp och smuts gör
att jag befinner mig i ett paradis av grönska och liv.

Ler och njuter av denna härliga avkoppling
som alla borde unna sig,




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-09-24 11:32



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Sol i hjärtat du får! Fem solar från mig! Skön tanke! :)
2016-10-11

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket behövligt i denna stressande värld...
2016-09-30

  Zandor
lyckliga, soliga du...
2016-09-28

    Dan Myrbeck
Bra kur i ur och skur,
gör att du kan förbli

soligajag_1

2016-09-26

  Lindha W Gustavsson
så fint du beskrivit en stund av meditation - som jag förstår att du behärskar. skönt och nyttigt, som du som vanligt fått till i en fin dikt.
2016-09-25

  Valter Örn VIP
Tack för tankar som jag känner igen. Jag går på något som kallas "seniorgympa" som innehåller många ingredienser, bl.a mindfulness. Förra veckan gjorde vi en promenad som avslutades med mindfulness i Rosenlundsparken. Det var bra för då tillkom ytterligare effekter som ljud och dofter m.m att hantera.
2016-09-24
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP