Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nya tider

det fanns en tid
då nazister inte bjöds in till kulturens finrum

det fanns en tid
då vi mötte nazister med stål och eld

det fanns en tid
men
det är nya tider nu




Fri vers (Fri form) av kravaller
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-24 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kravaller