Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tack för läsningen!

 

Tack för att ni orkar med!
Tack för att ni vågar läsa mina dystra texter en gång till!

Tackar och uppskattar!
Tackar och bugar för ER alla!

Tackar för att Ni hatar mig!
Tackar för att Ni kallar mig rasist!

Tackar för att ni förstår mina Ursula svenska!
Tackar för att ni har svårt att förstå min okunniga svenska språket!

Inget ljus av mig läser NI!
Ingen kärleksbudskap kommer ni fram med mina texter!

Mörkt, skrämmande och förföljelsen!
Blodklädda och vettskrämmande texter av mig får Ni tillgång till!

Klagande på människans grymheten och en orättvis värld
Klagande på ensamheten och meningen med kärlek

Jagande på friheten och diktaturen
Jagande på de fria ord och censuren

Klagande på varför?
Svarande med därför!

Jagande på människovärmen
Sökande för gemenskap

Så!
Och!

Om du ogillar mina texter och tackar för det!
Alt att du behöver att göra är,

Hoppa över och gå ej förbi mitt namn Naji Yaaqoub
Och känns sig fri!

Krigsfången i tio hemska år i Iran
En flykting som tvingade svenskarna att ta emot mig mot sin vilje

Och!
Noll integration!

Det tackar jag av hela mitt hjärta svenskarna för
Och aldrig ljuger

Jag försökte att bli en del av Sverige
Svenskarna putade ut mig!

Tackar för det!
KRISTEN troende är jag själv borde dött i Irak
Och aldrig sökt ASYL till världen 

OBS!

Tackar av hela mitt hjärta för NOLL läsning

och känn sig OH, JA så fri

 

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 249 gånger
Publicerad 2016-09-25 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP