Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugofemte september (-)

 

Inga ord

har inte 

flera ord

bara tystnad 

återstår

-




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 187 gånger
Publicerad 2016-09-25 15:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Alla ord är förbrukade", som en vän sade en gång.
2016-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP