Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dumheten är min religion

 

Mitt hjärta!

Lekte sorg och tyst
Lekte ensamt och tyst

Mitt hjärta!

Var inte mitt eget hjärta
Var inte mitt blodförsörjare

Mitt hjärta!

Var av ensamhet!
Var av sand!

Jag är varför?

Mitt hjärta ägdas av sju miljarder människor på jorden
Och inte av mig själv

De sju miljarderna trampade blodigt på mitt hjärta

Mitt hjärta var och den största hotet mot min existens
Mitt hjärta är mitt evig fiende och eviga hotet

Mitt hjärta!

Var min dumma dumheten och min religion
Dumheten är min religion!

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 153 gånger
Publicerad 2016-09-26 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP