Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Integrationen och vad?

 

Jag kan!
Jag kunde!

Jag borde kunna!
Jag måste kunna!

Det borde kunnas!
Det måste kunnas!

Att bli av med sin ensamhet i ett Sverige...

Ett steg framåt
Och tusentals steg bakåt mot ensamheten

Ett steg som kallas framgång enligt svenskarna
Och den ondaste lögnen 

Det kallas enligt svenskarna framsteg
Och seger mot VAD?

Och offret!
Offret!

Är jag för de dryga arton år som,

en flykting och bor mot vilja i Sverige

Framgång!
Jätte framgång med integrationen!

Heter det på svenska

??????????????????????????????????

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 158 gånger
Publicerad 2016-09-26 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP