Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto på min pelargon som bara blommar och blommar


Du kom gående

du kom gående i solen

med ett leende på läpparna

jag såg dig inte först

skuggan skymde dig

ditt leende den gången

glömmer jag aldrig

om jag vetat då

vad jag vet i dag

hade jag vikt av stigen

låtit mina steg

ta mig genom granskogen

 

anits 26 september 2016




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-09-26 23:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En mycket bra text!
2016-10-06

  Piann VIP
Mycket bra skrivet.
2016-10-02

  ResenärGenomLivet VIP
Det händer ofta att man önskar att man gjort annorlunda...fint skrivet och vilken underbar blomma du har...
2016-09-30

  Karina"Kia"
Så sant..det är tyvärr lätt att vara efterklok!
Bra skrivet!
2016-09-28

    Dan Myrbeck
Väcker frågor...!
Bra!
2016-09-27

  Anya VIP
Jaa tänk vad lätt att vara efterklok. Vad mycket man gjort annorlunda i så fall. Mycket i min jobbkarriär jag ändrat på. Man får hoppas man lär sig något på kuppen.
Bra text som föder tankar.
2016-09-27

  Fem hjärtan VIP
Mycket fint diktat!
2016-09-27

  Niliboy
En dikt såfin å en sann poetisk känsla,
verklighetens formare, å fjärran!
2016-09-27

    Birgersdotter VIP
Underbart fint.
2016-09-27
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP