Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Grannarna och den osynliga jag

 

Jag!
Och de osynliga granarna

Fasanfull!

Grannarna!
Och jag den främmande ansikte

vettskrämd

Bor i!
Och ett dött land

Andas in dödluft
Vandrar på döda gator

Söker svar!
Söker svar!

!!!
???




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 179 gånger
Publicerad 2016-09-27 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP