Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AVUNDSJUK

 

blev jag

när jag öppnade

besticklådan

 

såg 

två skedar

som låg

tätt intill

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-09-27 11:54



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ett minne som berör...
2016-10-01

  Zandor
ja det är änna som om man blir lite sugen...
2016-09-29

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Vacker tanke.Ge inte upp.
Lev i nuet.Gläds åt minnen. TBG.
2016-09-27

  Fem hjärtan VIP
Så väl fångat i några få ord! Tummen upp!
2016-09-27

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om att i de mest vardagliga situationer bli påmind om det som varit men inte längre är!
2016-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP