Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Många och fler.

Hänfört berörd känslomässigt förförd
är orden från hjärta till själ.
Oerhört kärleksfullt älskvärt framförd
är orden som natten orörd.
Bevingad som ängeln är orden jag ger
för hjärtat är fyllt utav många och fler.




Fri vers (Fri form) av majsis
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-27 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

majsis