Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugosjunde september (trygghet, trygghet)

Du, kan du höra 

att jag behöver 

någon som ger mig 

trygghet, trygghet 

 

ingen kan ge mig 

det jag allra mest 

behöver




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-09-27 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP