Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag försökte sanningen!

 


Jag sökte sanningen!
Jag försökte sanningen!

Och fann kallafötter




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 209 gånger
Publicerad 2016-09-28 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP