Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRÄDETS TANKAR

 





 


Jag ser upp till träden...även om de inte är höga *ler*


 

Jag tvivlar inte på stormen

Inte på fallande löv

Jag tvivlar inte på

att ge bark till bröd

Inte på att ge värme av min glöd

Jag tvivlar inte på

att bära hus

och inte på att i mörker ge ljus

Jag tvivlar inte på

att bära människor över hav

Inte på

att ge dem vila i sin grav

Men

jag tvivlar

på människans känsla i sej

Att låta mej stå

om hon inte behöver mej

 

M-L








     
 



Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-09-28 16:35



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En mycket fin och tänkvärd text...så bra...
2016-10-01

  Fem hjärtan VIP
Gripande fin text som berör på djupet!
2016-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP