Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min själs väv

 

Längst med

den röda tråden

som följer i min

själs kärleksväv

 

har människor

dragit maskor

till stora hål

 

av dem har jag

skapat mönster

med ljusa färger

 

som har precis rätt storlek

så att de fula minnena

aldrig ska kunna

fastna hos mig 

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-09-29 11:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint skrivit!
2016-10-06

  agneta pichler
Vackert <3
2016-10-06

  Minkki VIP
Snyggt handarbetat!
2016-10-05

  Karina"Kia"
Woaw! fantastiskt bra skrivet/beskrivet...
Så exakt vill man att det ska vara..och detta va klockrent bra skrivet!
2016-10-01

  ResenärGenomLivet VIP
Tycker om inställningen du har i din dikt...så bra...
2016-10-01

  Bo Himmelsbåge
Häftig bild med den ensamma måsen
o det brusande havet runtomkring!

Underbar metafor över Dina relationers
formade nätverk där Du skapat maskor
som fångar guldkornen, men släpper igenom de fula minnena!
2016-09-30

  Blått Norrsken VIP
Jättefint och fiffigt sagt . Kloka ord . Att låta dåliga minnen och energier rinna igenom . Det är definitivt inget att spara
2016-09-29

  Nils-Robert
Vilken bra metafor. Jättefin dikt
2016-09-29

    ej medlem längre
En vacker och klok dikt!
2016-09-29

  Maj-Lis VIP
Den var fin
2016-09-29

  Solstrale VIP
Ja det var fint! :)
2016-09-29

  IdaStina
Åh <3
2016-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP