Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i adore you


gryningstimmar

känslan av någon annan. en varm kropp mot min. djupare andetag. du sover än. håret sveper över kudden. om jag kysser din axel vaknar du då? kommer dina ögon att glittra mot mig i morgonljuset? dina händer. som balsam för själen. dina kyssar. en eld som sveper över huden. brännmärk mig. hela mig. fall sönder i mina armar. låt min kropp sätta dig samman. ge mig ditt hjärta. mitt ligger redan vid dina fötter. 




Fri vers (Prosapoesi) av Yheela
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-30 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yheela
Yheela