Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begynnelsebokstav b






Boven bestred brottet
bevisen bristfälliga

befriande besked
bligade belåtet

bort, bort
bara bort

bokade biljett
blev Bahamas

behagligt badliv
begärliga bruna brudar

busvisslade, blinkade
begapade

bekymmerslöst
barlejon

bartendern begärde betalning
bankkontot barskrapat

berusad, bråkig
började brottas

blåslagen, blåljus
begravning




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 463 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2016-10-01 09:24



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Synnerligen skickligt skaldat!
2016-10-27

  överlevaren VIP
Briljant!
2016-10-03

  StinaJ VIP
Vilken underbart givande text med ord som alla börjar på bokstaven B. Inte lätt att få till och dessutom med sådan finess. Bra gjort !
2016-10-03

  ResenärGenomLivet VIP
Riktigt kul bokstavslek, det tragiska slutet till trots...
2016-10-02

    Ingegerd svedin VIP
Riktigt roligt med bokstavstemat.Humor över hela berättelsen.


2016-10-02

  Maria Sundelin VIP
Bravo
Bamekramar
2016-10-02

    ej medlem längre
Vilken rolig text!! Kul med bokstavstemat. Var spännande att läsa. Som en snabbspolad film!
2016-10-02

  Niliboy
Huga ligen en sånt liv de för....
2016-10-02

  walborg
Härligt tempo - bra avslutning
2016-10-01

  Blått Norrsken VIP
Så kan det gå för den som lever sitt liv i lättja.
Kort varade den vunna glädjen i denna oärliga lycka.
2016-10-01

  lila fjäderblomman VIP
Kul grepp, tragiskt människoöde beskrivet på ett lättsamt sätt
2016-10-01

    ej medlem längre
jag som vill till bahamas... men rolig idé!
2016-10-01

  Ingrid Trolle
Trevlig läsning bortsett
från sista ordet som tog
död på den annars så
lätta svävande texten
2016-10-01

  Karina"Kia"
Besynnerligt bra början med bakslag i slutet blev begravning...

Bara så bäst,den ger jag ett B för*ler*
2016-10-01

  M.Eta
Bestseller!
2016-10-01

  Solstrale VIP
Men herregud vilken soppa! Börjar begripa bytet blev bra bevis bokstaven b betyder bra!
2016-10-01

  Marianne Räf
En superallitteration, rolig
på en del ställen !
2016-10-01

  Öknens Ros VIP
kul berättelse med bokstaven b
2016-10-01

  Anya VIP
Oj...det som började så bra med solsemester på Bahamas när han blev frikänd...slutade så tragiskt. Rolig infallsvinkel ändå.
2016-10-01

    ej medlem längre
Vilken härlig text som leder till skratt och leenden!
2016-10-01

  Rise Little One
Bedårande bra!
2016-10-01

  i af apa
busbra!
bibeln börjar faktiskt på
B...

A är underförstått
& skedde alltså innan...
2016-10-01

  Annaemi VIP
Busbra berättelse, beundrar!
2016-10-01

    glas-svalan VIP
Så underbar text! :)
2016-10-01

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Plan B - Candy 1 oktober.
https://www.youtube.com/watch?v=9FWgcBfs5A0

2016-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP