Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Majken 1,5.

Trädgårdsklänning
I kolonin
Hoppsanskutt
Mellan bärbuskar
Och fall i hallonsnår

Lycka rusande i
Liten kropp
Kommer skrattandes
I full galopp




Fri vers av Sara Helen VIP
Läst 444 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-10-01 16:15



Bookmark and Share


  Tor-Björn Gustavsson VIP
Glädje utan krav.Bra. TBG.
2016-10-06

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Glädje utan krav.Bra. TBG.
2016-10-06

    Birgersdotter VIP
Underbar glädje!
2016-10-06

  ULJO
Briljant
2016-10-04

  thyra
Underbart!
2016-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Sara Helen
Sara Helen VIP