Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag finns lite mindre när du inte älskar mig.

Hennes höfter i dina händer.
Ingen annan i hela världen.
Andetag mot halsen.
Fingertoppar smeker nacken.

Kyss henne, älskling.
Kyss henne igen.
Känn fukten och pulsen.
Känn den söta doften.

Älska henne som du en gång älskade mig.
Kyss henne, älskling.
Det går över.
Jag är okej.




Övriga genrer av Vilsna
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-02 13:55



Bookmark and Share


  Zandor
Fast inte riktigt...
2016-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Vilsna
Vilsna