Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek så stor.

Han fattar sin hand om min
Fångar min blick
med de glittrande gröna
Lägger kinden tätt intill
pussar mig sedan så ömt

Jag älskar dig mest av allt!
Viskar han i örat mitt
vänder sig om och går ut i världen.


Åh vad jag är glad
att vara den pojkens mamma! <3

© Kajsa.




Fri vers av Kajsa Karin VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-10-02 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Karin
Kajsa Karin VIP