Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
things will never change


som om vi inte fanns

skrattet räcker inte hela vägen fram. men i mörkret är det ingen som ser mina ögon. ljuset faller på dig. på dina vänner. på henne. min blick fladdrar över er. blundar och håller andan. samlar kraft för att gå därifrån. håller ihop det öppna bröstet för att minska blodspillan. rött är ändå min färg. badar i glitter. dränker mig i one night stands. i mörkret är vi alla  lika. ensamma. nakna. tomma. rinse and repeat. dansgolvet är mitt slagfält. mot inre demoner kan man inte vinna. för din hand slogs jag mot väderkvarnar. godhetens mörker mot ondskans skarpa ljus. händerna mot bröstet. skrattet i halsen. dina händer i hennes hår. smälter in i dansgolvets massa. blir en av de andra. du följer inte med mig hem ikväll heller. 




Fri vers (Prosapoesi) av Yheela
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-02 21:09



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
du skriver så det träffar


2016-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Yheela
Yheela