Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

söndag morgon

 

fräscht knullrufs

iklädd; glittrande

- fånigt, leende




Övriga genrer av sol
Läst 495 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-13 10:37



Bookmark and Share


  catatau
ännu en solklar text!

låter nästan som lite kylskåpspoesiih den här.

du skriver helt underbart; enkelt och rakt på med en otrolig
träffande styrka.
2006-05-18

    Bodil Sandberg
Hehehe...härligt härligt!!!!
2006-05-16

  mb74
hahahaha,det är alltid trevligt med knullruffs:))bra skrivet;)
2006-05-15

  Propella
Jepp. Detta är kärlek. Och så lite till.
2006-05-15

  hawkeye
*L* Rader som fick mig att le...
2006-05-14

  MaFilda
underbart. kan inte säga mer.
2006-05-13

  Daniel_78 VIP
mmm vilken härlig sak
fast jag tar det gärna varje morgon..
2006-05-13

  Shininkagemusha
Här behövs visst inget kaffe.*garv*

Jag fick en liten energikick av den här. *bugar japanskt* Tackar.
2006-05-13
  > Nästa text
< Föregående

sol
sol