Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärleken är en lögn, och detta är sanningen


FATTA

fatta en sak
vi är så jävla ensamma! de är sant
så krama den där jävla kärleken du har och krama den hårt
för vet du vad?
den kommer försvinna, lämna dig
på ett eller annat sätt
eller så lämnar du den
jag vet! låter omöjligt! Men tro mig
så är det.
allt som är tillsammans är dömt att splitas
för vet du va
ENSAMHETEN är det som består
och DIN KÄRLEK
just de, DIN
den som är SÅ JÄVLA Bäst, finast, vackrast ect
din JÄVLA SKIT kärlek
torkar jag mig i röven med
AVUNDSJUK?
HAHAHA japp du är verkligen grön
som ett litet oskydligt barn
men vet du vad?
ÄVEN OSKYLIDGA BARN SKADAR ANDRA BARN
så jag köper inte det för en sekund
inte en enda jävla sekund
så sug mig
iaf...
vet du hur det är att glida isär? känner du till den långa plågsamma processen som gör att två jättekära personer
att sluta kämpa för varandra, sluta kämpa för den känslan, den glöden... vet du någonting om det? Nej skulle inte tro det...
men om du varit med lite grann, så känner du till den
och förmodligen blundar för det
för vi alla måste tro på någotning eller hur?
Du ser, att bli kär är inte svårare än vara hungrig...
och att hitta kärlek är inte svårare än att hitta någon som är hungrig
samtidigt som du...
och kärleken är lite så här, du är jätte hungrig när du börjar
men ju mer du äter desto mer mätt på det blir du, tills du inte klarar av tanken av att ta en enda tugga till.
det är där din fina jävla kärlek kommer sluta, ditt vackra rosa jävla moln finns bara i din aptit som ännu inte blivit mättad.
och dikter och sånger om kärlek, är inte annat än menyer för hungriga.
Men vi som redan sitter vi bordet, och börjat äta
vet vad det egentligen handlar om
vi har alla blivit lurande
och den sista delen i bedrägeriet
är den när vi lurar varandra med kärleken
och det är kul, till en början
rent utav himelskt
men du
tugga för tugga
så dör den




Prosa av Alexander Gustafsson
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-23 23:04



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Provocerande direkta berörande
Ord som avger sina betänkliga
Tankar inom läsaren.
Bravo!
;)

2020-01-03

    ej medlem längre
Vilket skitsnack!
2019-11-24

    Orkiden
Hemsk! Sant och mycket käffträtt in i hjärtat ens...
Vi som fått vårt hjärta krossat, vet att din text är sann...
Man kan onekligen tappa rent av aptiten av den...
Men som ni säger äta måste vi, jag tror på den eviga kärleken...
Vet att den finns...
Den kommer tillslut att hitta mig ;)
Men man måste även vilja att bli hittad...
2019-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson