Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontraproduktiv.

Av rädsla
att förlora
dig,
mig,
oss

Blir jag
kontraproduktiv

stänger inne
mitt jag
och ute
Dig

För varför
skulle inte du
lämna mig

så som
alla andra
gjort.

© Kajsa.




Fri vers av Kajsa Karin VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-10-03 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Karin
Kajsa Karin VIP