Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sfärer

Du sätter dig ner
vid stranden
till fostervattnets innanhav.

Barnlösa månen
lyser vänskapligt
på din mage
från en sfär till en annan.

Någon viskar i natten
olmekernas bortglömda namn
på Karlavagnen.
Så ska ditt barn heta.

Till slut lägger du dig
i omloppsbana runt jorden
för du vet precis som månen
att man aldrig kommer fram.




Fri vers av Nitram P
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-03 20:30



Bookmark and Share


  walborg
Rofyllt
2016-10-04

  Arne Ugglemosse
Väldigt imponerande och rofyllt vackert tycker jag
2016-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Nitram P
Nitram P