Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Waking up cold

Frost covers the grass
The trees will soon shed their leaves
Winter is coming




Bunden vers (Haiku) av Yheela
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-04 07:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yheela
Yheela