Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyss


kikar på Dig
alltså egentligen
smyg tittar jag
under lugg
på läpparna Dina
som talar till mig
på ett vackert språk
om vardagen
som livet
och all dess
äventyr

dem är vackra
som sensuella

ser liksom
lovande ut

jag registrerar detta
fotograferar dem
på min näthinna

för att inte
glömma

för att kanske
njuta i tanken

ensamma stunder

kan känna
beröringen
av dem
på min hud

- ryser av välbehag

kan känna
dess fuktighet
mot mina

..oj de vattnas
i mun på mig

vill ju
smaka Dina
läppar

i drömmens
verklighet..

~ agnieszka ~








Övriga genrer av agneta pichler
Läst 402 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-10-04 18:14



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Längtansvackert!
2016-10-11

  Fem hjärtan VIP
En helt underbar poesi fylld av längtan!
2016-10-07

  Lars Hedlin
Helt underbar i längtan och njutnings ton..Love It :)
2016-10-06

  M M Mannheim VIP
Dina läppar, din mun är lika lockande som dina ord! En kyss är den tysta bekräftelsen för kärleken, den sanna kyssen, den sanna kärleken. Dum han om han i dikten kan säga nej till sådana lockande ord.
2016-10-04

  Ardo Wejka
Agnieszka, nice!!
2016-10-04

  ULJO
Kyssen kärlekens ljuva attribut
2016-10-04
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler