Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstå mitt vemod

 

 

Så vackert

en sådan grönska

skog och åter skog

i min barndoms värld.

 

En värld som nu bara finns

i en dröm

i en fanatsi!

 

Denna skog

denna gamla hembygd

som aldrig skulle försvinna.

 

Ett krig

ett förödande dödande

skog som brändes till rötterna. 

 

Förlorarna var ett

stolt folk,

en älskad hembygd,

borta.

 

Men i dröm

och i fantasi

finns du för evigt.

 

Du mitt älskade

barndomshem

där borta i Karelen!




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-10-04 22:56



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Saknad som känns...men de fina minnena finns kvar...
2016-10-09

  StinaJ VIP
Vemodiga toner klingar av saknad i denna text
2016-10-05

  StinaJ VIP
Vemodiga toner klingar av saknad i denna textar
2016-10-05

  WyS VIP
De inre värdena vaknar när det yttre inte finns kvar längre....
2016-10-05

    ej medlem längre
En saknadssorg som aldrig försvinner. Krig är någonting så meningslöst grymt!
2016-10-05
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP