Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att våga leva livet…

Lev livet som du bör
Leva livet som vi gör
Många ord om livets lustar
Utför livet som berör
Livets viktigaste spegel
Se livet framför
Utför livet i ditt vis
Det ger livets lyckorus…




Fri vers av Ting69
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-04 23:03



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Mm..så vackert tänkt och vilken härlig rytm i dikt..

Jag får lite låten i mitt huvud,Gyllene tider!
*Leva livet,kom så ska vi leva.....*

Bra så!
2016-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Ting69