Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Betydelsefulla ord, som ger mig själens lugn..


Önskan..

I bland ger livet dig inte det du önskar
Inte för att du inte förtjänar det utan för att du förtjänar mer..




Fri vers av Ting69
Läst 386 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-08-30 10:29



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Mjukvacker uppmaning och förståelse!
2017-12-06

  Lars Hedlin
Bra och vist!
2017-11-04

  Nils-Robert
Klokt sagt.
2017-09-03

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text att bära med sig i dagen!
2017-08-30

    ej medlem längre
Så underbart vackert och tryggt formulerade ord.
Tar dom dom med mig ut i dagen - tack.

2017-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Ting69