Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett vakuum av liv

 

tiden står stilla

allt är förflyttat

i ett vakuum

 

jag är i dess mitt

så full av liv

 ändå finns jag inte

 

jag rör sakta vid

hoppets stjärna

vägen finns där

jag måste försöka se




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-10-06 00:41



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
väl där, vägen går framåt, uppåt, i hoppet.
2016-10-09

  Lars Hedlin
Berör inom..kram
2016-10-06

  ULJO
Den var berörande
2016-10-06

  Marita Ohlquist VIP
Det här känner jag igen, hittade vägen så småningom.
Bra skrivet.
2016-10-06

    ej medlem längre
Igenkänning!
2016-10-06

  Annie b'larsson VIP
Fasen vad jag tyckte om den här dikten.
2016-10-06

  Annie b'larsson VIP
Som om allt pågår samtidigt. Det jobbiga som varit och försvunnit - och nu när det skulle bli bra allting - känns bara tomhet. Jag tror det är en normal känsla efter förlust.
Visst finns det hopp och en väg som leder framåt. Du pekar på det svåra, att hitta den vägen. Vad brukar man säga: följ ditt hjärta så kommer du rätt.
2016-10-06
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP