Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orrlekens djup

 

Jag såg ett skimmer vila

i orrlekens djup

ett ljus som drog

mig ner

det finns ett slut där

i början av mina steg

ett dopp kan bli en evighet

ett simtag kan drunkna

en människokropp kan sjunka

som en sten

det finns ett slut

i början av ett steg

på vägen som leder bort




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-10-06 00:54



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Du leder oss läsare med din förträffligt lyriska strofkvartett...
2016-10-19

  Stanley Rydell
Att leva i paradoxen - en nedstigning i ljuset? Stark dikt!
2016-10-17

  aol
Så sant varje steg kan vara det sista,
2016-10-06

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit!
2016-10-06

  S.A.I. Steve Lando VIP
galant utformat
2016-10-06

  ULJO
Bra
Att jag inte sett dina texter förut.
2016-10-06

  Marita Ohlquist VIP
Stark och bra text som skapar tankar och känslor!
2016-10-06

    ej medlem längre
Wow,vilken poesi,mkt bra!
2016-10-06
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP