Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela vida världen i mig

Du kan inte anklaga mig för att inte känna
i mig rister hela världen
skrapet av vår samhörighet
samliv
samtidigt
synkat
spillror och fragment

jag känner allt

du lämnat kvar
sorterat
slipat
sakta knutit i mitt bröst

mer än allt

omärkbara
försvinnande spår
förpassade i stjärnor dina
du som for i mig
som förstod mig

som slog i mig
sönder
som fan











Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-06 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP