Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjätte oktober (utåt, bortom, högre)

Lyft blicken, ta av skygglapparna,

lyssna utåt, bortom, högre;

det jag söker finns inte 

i mitt tomma, trötta hjärta.




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 232 gånger
Publicerad 2016-10-06 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP