Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hade bilden på min Dator


Grå små stänk I regnbågens tårar!

So what are we waiting for?

Grå små stänk I regnbågens tårar

Morning sun taste like the scent of cosmos

"Copyright" Lars Hedlin (©)2016-10-05




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 393 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-10-06 17:32



Bookmark and Share


  Alysse VIP
"Morning sun taste like the scent of cosmos"

Helt underbart!
2016-10-22

  lila fjäderblomman VIP
Ja vad väntar vi på! Eftertänksam text.
2016-10-14

  Karina"Kia"
Stort och fint vackert!
2016-10-13

    ADI Nehlin
ja vad, vad..manar till eftertanke
2016-10-09

  aol
Så vackert
2016-10-09

  Ingrid Trolle
Vacker poesi och
fin bild som påminner
om målningarna i
sixtinska kapellet
i Peterskyrkan i Rom
2016-10-07

  Fem hjärtan VIP
Vackert!
2016-10-07

  Maria Sundelin VIP
Saltstänkta ord
2016-10-06

  StinaJ VIP
Vackert och skimrande
2016-10-06

    ej medlem längre
Frågar mig detsamma! Fint!
2016-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin