Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Stora rubriker i Expressen idag!)


Rojalistiskt skoj

Dagens löpsedel
Kungens spex med Silvia.
Världen må häpna.

Utan rojalistisk glans:
"Kalle skojar med sin fru."




Bunden vers (Tanka) av SweetTouch
Läst 341 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-06 20:48



Bookmark and Share


  Peter G VIP
utan kungahuset skulle kvällstidningarna falla!
2016-10-14

    ej medlem längre
Rojalister köper rubrikerna :)
2016-10-08

    ej medlem längre
Rojalister köper rubrikerna :)
2016-10-08

  Larz Gustafsson VIP
Expressen är det största skämtet.
2016-10-06
  > Nästa text
< Föregående

SweetTouch
SweetTouch