Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon på pendeltåget

Den unga kvinnan
sitter snuvig mittemot
andas inte lätt

baddar svetten i pannan
sminkar snabbt bort det bleka

vaksam rådjursblick
som ett stressat villebråd
skyndar av tåget

arbetsdagen börjar här
leveranser varje dag.




Bunden vers (Tanka) av SweetTouch
Läst 402 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-21 13:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Arbetsdag trots sjukdom. Fin känsla!
2016-10-21

  Larz Gustafsson VIP
Lite annat än "En kväll i tunnelbanan"...

Man har sett många stressade villebråd under årens lopp. Den urbana atmosfären tycks framalstra sådant.
2016-10-21
  > Nästa text
< Föregående

SweetTouch
SweetTouch