Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andetag

som stålband kring bröstkorgen. så känns det när du är nära. luften tunnas ut och kraften lämnar kroppen. för i din blick är jag naken. utan hud. genomskinlig in till själen. dina solglasögon döljer dig. den coola yta som alla älskar bländar mig. blundar. minns dina händers vandring över min kropp. mörkret var vår vän. din röst viskade mitt namn och jag skrev ditt i himlens stjärnor. vi var fyllda av syre. våra ögon slutna i extas. nu river luften mina lungor. utan din beröring har jag ingen substans. stålband kring mitt hjärta. än styr du mina andetag. 




Fri vers av Yheela
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-06 22:31



Bookmark and Share


  Zandor
fint förmedlat...
2016-10-11

  Solstrale VIP
Oj oj oj ... Det är vibrerande ljuv mättad melankoli så vackert skrivet !!!
2016-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Yheela
Yheela